CRNS Κανόνες

CRNS Κανόνες Μελων

 1. Είμαι ενεργός στο Team Speak 3 και Discord της ομάδας όποτε μπορώ.
 2. Είμαι ενεργός στο Game/Steam, έχω το [CORINTHIANS] & [CRNS] στο όνομα μου και έχω την ανάλογη εικόνα προφιλ.
 3. Απαγορεύονται τα ειρωνικά / υβριστικά / σεξιστικα σχόλια καθώς ο τρόπος ομιλίας και συμπεριφορά να αντίστοιχη σε ένα ή περισσότερα από αυτά
 4. Απαγορεύεται το “ψάρεμα” μελών προς άλλες ομάδες (Όπου παρατηρείται το φαινόμενο αυτό το μέλος θα αποκλείεται δια παντός από την ομάδα χωρίς το δικαίωμα να απολογηθεί και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση)
 5. Απαγορεύεται να εισαι σε 2 ομαδες που εχουν κοινα Games (Όπου παρατηρείται το φαινόμενο αυτό το μέλος θα αποκλείεται δια παντός από την ομάδα χωρίς το δικαίωμα να απολογηθεί και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση)
 6. Απαγορεύεται το ‘hacks’ ‘Cheats’ ‘Blacklist Modifications’ όποιο μέλος το χρησιμοποιεί αποχωρεί άμεσα από την ομάδα διότι την εκθέτει μέσα στο Game/Steam.
 7. Τα μελή υποχρεώνονται να έχουν κάνει Like (Mου Αρέσει) στην σελίδα μας στο Facebook(εαν εχουν FB) Follow στο Instagram(εαν εχουν Instagram), να είναι μέλη τού Facebook Group(εαν εχουν FB) και να είναι μέλη στο Steam Group, καθώς και στα υπόλοιπα groups που εχει η ομάδα (πχ για το ets2 το TrucksBook και το TruckersMP-VTC, και για το ESΟ το Guild….) .
 8. Να υπακούω τους ανωτέρους
 9. Να είστε friend στο Game/Steam/Origin με τα άλλα members της Clan
  Last Updated: 28/11/2020

Discord-Community Κανόνες

 1. Πουθενά Spam
 2. Πουθενά Διαφήμιση, Πουθενά πολιτικά
 3. Πουθενά Adults Links/images/etc
 4. Στο Chat & Voice Chat μόνο Ελληνικά ή Greeklish
 5. Αυτός είναι ένας Server, Community μην είσαι αγενής με τους όλους!
 6. Επιθετική, Ειρωνική, Υβριστική, ρατσιστική συμπεριφορά προς μέλος της CRNS καθώς και την Corinthians Clan (σαν ομάδα) και γενικά μέλος του Server μας θα φέρει σοβαρές κύρωσης
 7. Ύπουλη, Πονηρή συμπεριφορά ενάντια στους Κανόνες θα φέρει σοβαρές κύρωσης, επίσης μπορεί να αλλάξουμε τους κανόνες χωρίς να σας προειδοποιήσουμε
 8. Απαγορεύεται το “ψάρεμα” μελών προς άλλες ομάδες (Όπου παρατηρείται το φαινόμενο αυτό το μέλος θα αποκλείεται δια παντός από την ομάδα χωρίς το δικαίωμα να απολογηθεί και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση)
 9. Όσοι έχετε το ρολο Ακόλουθος (Follower) σημαίνει οτι είστε “Επισκέπτες και Φίλος της ομάδας μας” στο Discord Server μας και έχετε περιορισμένα δικαιώματα, για πλήρες δικαιώματα πρέπει να είσαστε Επιβεβαιωμένος (Confirmed)
  Last Updated: 14/7/2020